Så er det tid til endnu en lektiecafe!

Fra dit første år på universitetet er det vigtigt, at du bliver fortrolig med de redskaber, der kan hjælpe dig med at forstå de vigtigste begreber og emner du kan støde på i en spansk tekst. Forståelsen af de forskellige spanske tekster er væsentlig for dine studier på universitetet. Derfor tilbyder vi på AiiA  Lektiehjælp, som tager udgangspunkt i den tvivl, som du som studerende kan have i forhold til de idiomatiske og grammatiske aspekter i forbindelse med forståelsen af teksterne. Desuden er vi i Lektiehjælp (AiiA’s frivillige) til rådighed, hvis du vil forbedre dine samtalefærdigheder på spansk, eller hvis du bare er i tvivl om pensum, eksamenerne eller hvad du skal fokusere på i skriftlig fremstilling på spansk, når du skal skrive en opgave på spansk.

Mandag d. 25 september er vi klar for at præsentere Lektiehjælp i ENGEROM-cafeen [kæ’feɘn], hvor vi er klar til at lytte til dig, og så finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Sted: ENGEROM-cafeen [kæ’feɘn] . Bygning 24, stuen.

Datoer: 25/09, 2/10, 9/10, 23/10, 30/10.

Tid: Fra 12.00 til 14.00

 

 

Leave your thoughts

Formålet med AIIA

Formålet med AIIA er at danne bro mellem den akademiske verden og det danske samfund. Vi er et forum for udvikling af personlig og professionel kontakt mellem de studerende, dimittender og undervisere, og for udveksling af viden og bibringelse af dybere kulturforståelse mellem den akademiske verden og foreninger og institutioner i Danmark. Organisationen har af denne årsag især fokus på interkulturalitet og interkulturel kommunikation.

Kontakt os

AIIA
kontakt@aiia.dk