“Latinamerika i dag”

Spredes den sociale protest i Latinamerika? I året 2019 har adskillige lande i regionen, herunder Honduras, Nicaragua, Haiti, Venezuela, Peru, Ecuador, Chile, Argentina, Bolivia og for nylig Colombia, været vidne til massive fleresidigt demonstrationer af forskellige grunde.

Kom og bliv klogere på det, der sker I Latinamerika idag. CLAS (Centre for Latin American Studies) – Københavns Universitet og Det Interkulturelle Akademy (AiiA) arrangerer et informationsmøde, hvor vi begynder med et panel, med efterfølgende debat, hvor du er velkommen til at være en del af.

PROGRAM:

1. Velkomst (AiiA / CLAS). V/ Georg Wink

2. Kort historisk kontekstualisering. V / Jan Gustafsson

3. Brasil-sagen og dens relevans for at forstå situationen i Bolivia. v/ Georg Wink

4. Venezuela-sagen: Internationalisering i Venezuelas konflikt. V/Morten Rievers Heiberg

5. Bolivia-sagen. V/Elena Ansotegui og Edwin Zurita

6. Chile-sagen.  V/Michael Aliste

7. Debat, spørgsmål og svar

8. Chiapas-dans V/Teresa Conde

9. Vin / vand og snaks

Leave your thoughts

Formålet med AIIA

Formålet med AIIA er at danne bro mellem den akademiske verden og det danske samfund. Vi er et forum for udvikling af personlig og professionel kontakt mellem de studerende, dimittender og undervisere, og for udveksling af viden og bibringelse af dybere kulturforståelse mellem den akademiske verden og foreninger og institutioner i Danmark. Organisationen har af denne årsag især fokus på interkulturalitet og interkulturel kommunikation.

Kontakt os

AIIA
kontakt@aiia.dk